sverige tröja antalet lag för euro 2016 har motiverats

Beslutet att öka antalet lag för Euro 2016 har motiverats med nästan alla sidor fortfarande kunna kvalificera sig för knockout etapper och spel som visar närmare än i tidigare turneringar, sade en högt uppsatt UEFA tjänsteman Monday.Europe ‘s fotboll styrande organ valde sverige tröja åtta år sedan att utöka EM från 16 till 24 lag som försökt ge en chans för några av kontinenten ‘är mindre nationer att göra det till eliten konkurrens.

Med de sista grupp spel avslutande på onsdag, kommer endast en fixtur för slut 16 avgöras på förhand, lämnar allt att spela för i den kommande matches.Albania, till exempel, som slutade trea i en grupp med värdarna och Schweiz på söndag, måste Werner i Frankrike fram till onsdag innan de barcelona tröja vet att de kommer att öka Huruvida not.On papper Marchetti är förmodligen rätt. Efter två tredjedelar av vägen genom gruppspelet, har några spel varit ensidig. En mål marginaler eller ritar har gjort huvuddelen av de spelresultat och några 13 mål efter den 87: e minuten har visat sidor kämpar för att den döende sekunder.

De så kallade mindre team har visat att de kan hålla omdömen sina egna. Island har hållit Portugal och Ungern, tog Albanien Frankrike till några minuter efter en 0-0, slog Nordirland Ukraina och ingen har gjort narr av themselves.But Kritiker säger en hel del små och medel ranking lag spelar på ett liknande sätt genom att packa Recensioner deras försvar och använda förstöra taktik mot Recensioner deras mer berömda opponents.Compared till de två tidigare turneringarna, där 60 och 57 målen gjordes efter 24 matcher, har lag bara letade sig in i netto 47 gånger.
England ‘styrande fotbollsförbundet meddelade på måndagen att det hade kommit överens om ett nytt avtal utomlands sändningsrättigheter för FA Cup värt ett rapporterat $ 1 miljard Arsenal Tröja (919 miljoner euro, 820 miljoner £) .Den nya avtalet löper på sex säsonger med start 2018 / 19. Även om FA vägrade att ange en exakt siffra, helt enkelt säger att Everton Tröja Barn avtalet var ‘oerhört viktig’, $ 1 miljarderna har fått stor uppmärksamhet i den brittiska media.While uttryckt oro har varit inom engelsk fotboll att FA-cupen har blivit allt mindre viktig som en fotbollsturnering efter ökningen av Premier League, är denna sändning affär bevis på den pågående globala popularitet världen ‘äldsta ledande konkurrens knockout fotboll.’ detta är en enormt viktig affär för FA som en Brazil Tröja Barn ideell organisation ‘, säger FA vd Martin Glenn.’ det innebär att vi kommer att kunna satsa ännu mer än vad vi gör idag i platser, anläggningar och deltagande program för att make fotboll tillgängliga för alla. ‘Det är inte överdriva att säga att det skulle kunna ha en manchester united tröja barn transformerande inverkan på vad vi kan uppnå i hela landet.’ Det understryker också den globala popularitet Emirates FA-cupen. Med sin historia och tradition, har den anmärkningsvärda förmågan att skapa fantastiska historier och inspirera fans, spelare och klubbar att tro AC Milan Tröja Barn att allt är möjligt. ‘På toppen av det, när vi kommer till Wembley Mönsterexempel nästa maj, mer än miljoner £ 30 kommer att ha delats ut till konkurrerande klubbar den här säsongen, från amatör spelet ända fram till elitnivå.’ FA lagt den finansiella termer skulle Werner konfidentiellt, och att de inhemska rättigheter kommer Werner med markbundna program BBC och satellitstation BT Sport.