barcelona tröja uppntts kvartsfinalen av en stor fotbollsturnering

Sista gången Wales uppnåtts kvartsfinalen av en stor fotbollsturnering, på 1958-VM, kanske av Brasilien och en spirande Pele stod mellan dem och progress.It har tagit den bästa delen av sex årtionden för dem att återvända till en internationell fotboll ‘s viktigaste stegen och har klöst omdömen sin väg in i sista åtta av Euro 2016, där de kommer att möta Belgien och barcelona tröja Ungern, de kan infall Recensioner deras chanser att gå ett bättre än förebådat omdömen sina föregångare.

En slug 1-0 seger över en fast organiserade en Nordirland sida i lördag ‘s sista 16 konflikt i Paris slagit upp vad många Wales fans ser som en winnable kvartsfinalen, med en första någonsin plats i de fyra sista av en grabs.With stor turnering för en plats manchester united tröja i landet ‘s fotbolls dagböcker nu inom vidröra avstånd, var Wales chef Chris Coleman kommer inte att dämpa fans’ hoppas efter lördag ‘seger.

Många utvärderingar dessa fans inte skulle ha varit vid liv när Wales nått sista åtta av 1958-VM i Sverige, men det finns några anmärkningsvärda likheter mellan denna sida och den nuvarande Wales one.Both 1958 sidan och Coleman ‘s var drivs på deras sätt genom en talismanic, internationellt kända fram som bar nation ‘förhoppningar på sin shoulders.While Real Madrid’ s Gareth Bale är idag ‘s stjärna attraktion, 58 år sedan var det John Charles.

Charles, en centerforward vars brute kroppslighet motsvarades av tempo och bländande teknik, var i hans Pomp 1958, efter att ha lämnat Leeds United att gå Juventus för ett brittiskt rekord avgift av året before.the ‘Gentle Giant’, som han var känd, gjorde Wales ‘enda mål i sin öppnings grupp spel, en 1-1 oavgjort mot en Ungern lag vars’ Magical magyar ‘hade gått till final fyra år previously.Sadly för Wales, Charles plockade upp en skada mot samma sida i en playoff efter båda lagen slutade nivå på punkter som härskar honom ut ur kvartsfinalen mot Brasilien.

Den matchen ställs Wales mot en då i stort sett okända 17-åriga kallas Pele som gjorde sitt första VM mål, en scrappy, avlänkas ansträngning, för att säkra en 1-0 victory.That var överlägset Brasilien ‘s närmaste matchningen av knockout rundor när de gick på att blitz Frankrike 5-2 i de sista fyra och Sverige i finalen av samma scoreline.Facing att Brasilien sida, som vann tre av de fyra VM spelas mellan 1958 och 1970, skulle ha varit en fruktad utsikter ,

LONDON: Sunderland manager David Moyes har insisterat han fortfarande har stöd av ägaren Ellis Short följande rapporter han möter säcken på grund av klubben ‘s olyckligt start på säsong.Följande chelsea tröja barn den nordöstra delen är botten av Premier League tabellen efter att ha startat säsongen utan en seger i 10 spel under ny chef Moyes.That har lett till förslag den 53-åriga skotten förbjöd från sidlinjen för lördag ‘s match på Bournemouth, kan Arsenal Tröja Barn vara på väg ut ur Stadium of Light.But den Sunderland eko tidningen indikerade resurser hans ställning var säkert för tiden being.Former Everton och Manchester United manager Moyes, med hänvisning till rapporter om hans förmodade plundra sade fredag: ‘jag tror att de var alla upphävde weren’ t de? ‘Moyes hade 11 år av relativ framgång Colombia Tröja Barn vid Everton innan sparken bara 10 månader i sin tid på United och sedan varar ett år på Spanien’ s Real Sociedad.Sunderland fans har länge vant sig en årlig strid mot nedflyttning och det kan vara att kort är försiktig med dumpning Moyes att utse Vad skulle vara en sjunde heltid chef i fem years.Sunderland fans Werner i stort sett stöder Moyes, även om vissa gjorde ett tidigt utträde under förra veckan ‘s 4-1 hemma förlust för Arsenal.’ i tror anhängare har varit lysande, ‘säger Moyes.’ hemifrån och hemma, de kommer i stora antal. ‘det’ är därför det ‘är ett så attraktivt fotbollsklubben. det’ s attraktiva på grund av de människor och på grund av siffrorna som kommer till spel. ‘Det’ är attraktiva eftersom jag tror att de alla vet lika väl, de vill ha en period av stabilitet. De vill ha en period av framgång samt den som tyvärr de ‘ve inte Newcastle United Tröja kunnat få.’ Men jag tror att de ‘är villig att gå igenom smärtan om tanken är att det finns en regnbåge i den andra änden,’ han added.Moyes, frågade vad en vinst före den internationella paus skulle göra för Sunderland Chelsea Tröja ‘s moral, svarade: ‘Det skulle vara bra om vi kunde. ‘Så jobbet’ s för att gå för att vinna måste vi vinna, vi har attityden att vinna alla matcher. ‘I’ säger inte att vi haven ‘t innan men vi’ ll gå ute med en positiv attityd. ‘Vi’ ve måste hitta ett sätt att komma över linjen, att ta poäng från spel och försöker dra ut ett resultat om vi kan, roomates vi weren ‘t kunna göra förra veckan.’