barcelona tröja berömd 2-1 hem segern mot manchester united

Fenerbahce hävdade en berömd 2-1 hem segern mot Manchester United i Europa League, elektrifiera en vild Istanbul publik och lägga till elände av Jose Mourinho.The besökare såg platt mot en knivskarp prestanda genom den turkiska sidan, som tog ledningen tidigt med en svindlande Moussa Sow overhead spark och lagt till en annan med en Jeremain Lens frispark i den andra half.A vackert bedöms långväga strejk av barcelona tröja Wayne Rooney sent på lett till en spänd finalen men kunde knappt bärga United ‘ s stolthet.

Nederlaget ökade trycket på Mourinho, vars sida har kämpat för form i Premier League och nu sitter på tredje plats i Europa League Group A med två matcher att gå efter rivaler Feyenoord drog 1-1 med Zorya Luhansk i Ukraine.He sade att han hade varit ‘besviken’ United inte hade tagit ombord hans råd att som borta benet i Istanbul skulle vara manchester united tröja mycket olika till lätt seger mot laget haft turkiska laget hemma.

United har haft en enkel 4-1 seger när lagen möttes på Old Trafford för två veckor sedan, men de var dragkraft på baksidan fot här inne två minuter som Fenerbahce gick i front.Sow träffade ett anfall på vänster med en spektakulär overhead spark som bågformade över en hjälplös David de Gea i United mål och skapade en omedelbar kittel av buller i 50.000 kapacitet stadium.United såg shell-chockade av den senegalesiska anfallaren ‘tidiga Stunner medan Fenerbahce har brusade på av extatiska recensioner deras hem stöd.

Rida ut öronbedövande visselpipor från hemmet fans varje gång de rörde bollen, United försökte trycka framåt som Mourinho, händerna i fickorna, skär en distinkt ointresserad figure.With Paul Pogba Skadade halta ut i den 29: e minuten, Mourinho väckt Zlatan Ibrahimovic, men hemmalaget fortsatte att titta farligare up front trots fritt Uniteds anfallare Robin van Persie är kvar på bench.Mourinho beklagade att inga gula kort hade givits för utmaningen på Pogba, säger att han inte känner till omfattningen av skada,

En handgemäng med Simon Kjaer undan, Ibrahimovic kämpat för att få en inverkan på spelet i en alltmer fientlig atmosfär och det var en foul av svensken roomates Gav värdar chansen att dubbla Recensioner sin ledning strax före timmen mark.Ibrahimovic var Penalised 25 gårdar Lens holländaren ut och intensifieras för att skicka hem trogen i hänryckning med en fantastisk strejk som återigen gav de Gea ingen chance.Fenerbahce växte i förtroende och ersätta Emmanuel Emenike borde ha gjort det tre men har blockerats av en lysande de Gea reflex spara när en mot-en med ‘keeper. de Gea tippas också bort en långväga skott från Emenike i den 75: e minuten.

Mittfältare Henrich Mchitarjan måste sätta barcelona tröja barn i mer ansträngning att röra sig framåt av hans Real Madrid Tröja rivaler i rangordningen och bevisa att han är värd en plats i Manchester United ‘s startelvan, chef Jose Mourinho har said.Mkhitaryan förväntades spela en inflytelserik del i klubben ‘s försök att återta sin glans dagar efter att han gått med i nära säsongen efter en mycket framgångsrik tre år snålhet med tyska sidan Borussia Dortmund.The 27-åriga, har dock ännu inte övertyga Mourinho och har begränsats till en bit-del roll för laget, att fem av hans sex Napoli Tröja framträdanden den här säsongen från bänken. ‘Han (Mkhitaryan) har att göra mer, det’ är så enkelt som att ‘Mourinho av vägtullar brittiska medier efter United’ s 2-1 Europa League förlust till turkiska sidan Fenerbahce på torsdag. ‘Vi har stora förväntningar på den här klubben, massor av spelare för real madrid tröja barn dessa positioner, och han måste spela bättre än (Juan) Mata, (Jesse) Lingard, (Anthony) martial – han måste spela bättre än dem det.’ S som enkelt är det. ‘Varje chef vill vinna matcher, varje chef i världen vill spela de spelare som han tror kan hjälpa laget mer, och jag’ m inte annorlunda. ‘United, som är åttonde i Premier League, kommer att se till att komma tillbaka till vinnande sätt Liverpool Tröja när de reser för att möta 19 placerade Swansea City söndag.