Hello world!

Welcome to shop-worlds.com. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!
Belgien ‘s Yannick Carrasco tog en sen utjämnare för att säkra en 1-1 oavgjort mot Nederländerna i Real Madrid Tröja dam en vänlig på Amsterdam Arena på Wednesday.Carrasco’ vänstra fot skott i 82: a minuten tog en böjning och loopas över Maarten Stekelenburg att Brasilien Tröja belöna besökare för en varaktig andra halvlek Vertonghen hade sotigt pressure.Jan Frankrike Tröja Barn Jeremain Lens att presentera hemmalaget med en straff 38th minuten roomates Davy Klaassen blästrade förbi Simon Mignolet att ge den holländska en halftime bly.

Hemmalaget har haft en tidigare eventuellt straff när Mignolet Kom ut för att rensa en kort bakåtpassning från Laurent Ciman och skramlade i framstormande Vincent Janssen, som tvingades bort bayern munchen tröja barn inte långt efteråt med ett huvud injury.The holländsk också förlorat Stijn Schaars till en lins muskel problem och gick med en hamstring skada under andra halvan före utvärderingar deras VM-kval i Luxemburg på Sunday.Belgium, som spelar Estland i en VM-kval på söndag i Bryssel, hade chanser, Romelu Lukaku slösar en nära- intervall tillfälle och Manchester United Tröja Kevin de Bruyne kommer nära två gånger innan han gick bara förbi timme varumärket.