fotbollströjor det hjälper polisen undersöker ett klagoml frn

Atletico Madrid säger att det hjälper polisen undersöker ett klagomål från en spelare från en andra division laget kvinnor som sade någon försökte filmer henne i duschen fotbollströjor på klubbar grunder på Sunday.The oidentifierad spelare för Torrelodones gick till polisen efter märker att någon försökte överraska en mobiltelefon genom ett fönster medan hon tog en dusch efter att ha spelat tottenham hotspurs tröj mot Atletico i lag Ciudad Deportiva komplex strax utanför Madrid.

Atletico Madrid sade tisdag den gör allt för att samarbeta med myndigheter som utreder vad som skulle vara en mycket allvarlig klubb sade occurrence.The Det öppnade också en intern real madrid tröja utredning och noterade sig om att de anställda görs tillgängliga för att hjälpa spelaren ögonblick hon ökat medvetenheten om den occurrence.Torrelodones släppt ett uttalande till stöd för spelare och fördömde händelsen, säger att den är beredd att vidta alla nödvändiga åtgärder för att försvara värdighet våra spelare om några bilder Bli allmänheten.

Resultaten Liechtenstein vs Italien inom ramen för VM-kval på Rheinpark Stadion på söndag morgon kl med gäster partying gol.Empat gruppens mål kom i första halvlek ledde Italien vann fyra mål mot värdarna Leichtenstein inom ramen Lazio Tröja för VM kvalificerade . Det fjärde målet gjordes av Andrea Belotti 11 minuter, Ciro Immobile 12 minuter, Antonio Candreva 32 Tottenham Hotspurs Tröja Barn minuter, innan Andrea Belotti lagt till en annan i den 44: e minuten.

Matchen börjar med en snabb tempo av båda lagen. Det första tillfället sker i fjärde minuten när Immobile framgångsrikt bröt sig in på baksidan av motståndarens ‘försvar, och nyfikna bollen på huvudet av målvakten Jehle står för långt fram. Men hans insatser i nästa minut melebar.Namun målvakt Jehle sparade ett försök Bonaventura som tog korset Zappacosta.Menit 11 Manchester United Tröja 1-0 GOL! Andrea Belotti Romagnoli avleda en rubrik i ett tomt nät. Trevlig stående position, och reaktionen är också snabb att passa bollen utom räckhåll för målvakten Jehle. egentligen header Romagnoli redan lett till målet och kommer sannolikt att gå in, men Belotti säker.

12 min MÅL IGEN! Det tog inte Crystal Palace Tröja lång tid för det andra målet. Endast ett fåtal sekunder Belotti byta roller som tillhandahållare av assist, nyfikna bollen till grinden och Real Madrid Tröja Barn det finns ingen Ciro Immobile borstades bort bollen! 2-0! De italienska fans ser fram emot en tredje mål strax efter två på varandra följande mål. 15 minuter det nästan hände när Candreva planat skickade bollen mot bortre krysset. Bollen missar lite. 22 minuter tillbaka Candreva skickade en farlig kors till bortre stolpen. Det finns ingen Immobile men han kunde inte bollen in i mål.