fotbollströjor barn ribery var inblandade i minderriga prostitution

Karim Benzema och Franck Ribery var inblandade i minderåriga prostitution fall har rättegången nu återupptas. fotbollströjor Både den franska landslagsspelare är planerad att ställas inför rätta i en domstol i Paris. Båda dessa spelare har arbetat med polisen mer än tre år terakhir.Benzema och Ribery anklagas för att bryta mot lagen genom att använda sig av minderåriga prostitution i 2010, utsågs hon Zahia Dehar. Vid senare befinns skyldiga de kan få tre års fängelse och böter hingga45 tusen pounds, eller messi tröja cirka 700 miljoner rupier.

Benzema och Ribery hittills hävdat att han inte visste om arsenal tröja ålder Dehar när de bär fortfarande under laglig ålder för prostitution. Dehar var 16 år gammal när Benzema använda hans tjänster. Ssedangkan Ribery Dehar var 17 tahun.Nah, meddelanden från sina erfarenheter tillsammans? Så finner sexarbetare i Frankrike söker en minst 18 år gammal. Säker deh! Missriktade

I intervjuer till brittiska tidningar, kommer Neil över som någon stolt över sina indiska rötter. År 2013 hade han besökt Kolkata som Liverpool Tröja en del av ett välgörenhetsprojekt, Calcutta Goalz att barcelona tröja barn främja spelet Bland underprivilegierade barn. Tidigare som en nio år gammal han hade besökt staden – en resa till Eden Garden och leka med färger i Holi – är två outplånliga bilder av besöket. ‘Vad jag mindes av landet var att det bara är cricket-mad. Men när jag gick ut den här gången jag såg förändringen. Det var monsun och du nog’ t ta med fötterna ur gräset. Sopping! Men alla ungdomar spelade fotboll ‘, säger han om vägtull tidningen.

I en intervju till BBC Tidigare denna månad, sade hans mor, ‘Ända sedan han var ett barn som’ är allt han ‘s ville göra, spela Manchester United Tröja fotboll. Han missade alla sina skol diskotek och vänner’ födelsedagskalas Jo, på den tiden , han spelar för Manchester City (juniorlag). Vi ‘d köra honom tre gånger i veckan till Manchester och tillbaka när han var omkring nio eller tio och inte en gång sa han,’ Mamma, jag måste gå? ‘Han brukade sitta på baksidan av bilen och göra sina läxor.’

En November 2015 BBC rapporterar säger att människor i Indiskt, Pakistanskt och Bangladesh ursprung formen 5,3% av befolkningen 56 miljoner i England och Wales som per 2011 folkräkningen. Ändå Neil är bara en av de sju asiatiska spelare med ett proffskontrakt i de fyra engelska ligor. ‘Wolves mittback Danny Batth och Mansfield vänsterback Malvind Benning är de enda andra från gruppen som spelar regelbundet första laget fotboll’, säger rapporten.

NEW DELHI: Kommentarerna på Neil Taylor ‘s officiella Facebook-sida är både euforisk och fräck Man säger.’ Huw …. om Ronaldo ber dig att byta skjortor, tala om för honom att få fyllda chelsea tröja … du bara byta med målskyttar . ‘En annan kommentar retar 27-åriga vänster full tillbaka på sin första någonsin mål för Wales.’ Neil. Du gjorde. Hur. ‘Men för någon indisk läsa 150 plus kommentarerna till Neil’ inlägget måndag kväll, detta verkligen fångar ögat. ‘Bra spelat gosse! Stolt av din Bengali ursprung! Massor Frankrike Tröja av kärlek och väl önskemål från Bangladesh.’

Neil hade gjorde det andra målet i en 3-0 dunkande Ryssland som möjliggjorde Wales topp Grupp B och tjäna debutant nation en plats i den sista 16 i Europa. Han gjorde aldrig för Swansea, EPL sida han spelar for.Not många vet att Neil Taylor ‘mamma, Shibani Chakraborty, är en Bengali från Calcutta. Halv Welsh, är halv-indiska fotbollsspelare närmast indiska engagemang i Euro. som barn, Neil spelade cricket för sin by i norra Wales sida men fotboll är vad han alltid ägnas åt. ‘Sachin Tendulkar är en enorm karaktär och idrottsman till mig’, säger han en gång av vägtull tidningen The Independent.